lauantai 27. helmikuuta 2010

Vihdoinkin ulos!


Vihdoinkin päästin pentuja viemään ulos. Tietysti olivat ensin hämillään lumesta ja ulkoilmasta, mutta kun uskaltautuivat rappusilta pois niin hauskaa oli. Neela juoksenteli pitkin etupihaa ja kun sitten pennut sinne tulivat niin yksi pennuista lähti haistelemaan Neelan jälkiä. Sinne se vaan meni reippaasti ja oli jo aika kaukana meistä. Kun huusin pentua niin se tepsutteli kiltisti luokseni:-) Olipa hauska katsella sen menoa kuono maassa emon jälkiä seuraten.




Pikku-Neela oli ensimmäinen rohkea joka uskaltautui pois rappusilta, ja niin hämillään pikkuinen oli, että kipitti suoraan päätä emon tuokse kuin sanoen "mamma mitä ihmettä tämä on".



Ja tässä on meidän pariskunta, sisko ja sen veli eli pikku-Neela ja uros Jelmer Neelt. Ne ovat aika moinen parivaljokko. Ne touhuavat paljon keskenään, ovat toistensa kipmussa, mutta silti lähes aina kimpassa. Pennut ovat nykyään useaan kertaan päivän aikana meidän kanssa muualla talossa ja saavat olla siellä vapaasti. Silloinkin nämä kaksi ovat keskenään. Niitä on ollut tosi kiva seurata.



Ulkokuvia pennuista

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun pakkanen hellitti ja pennut pääsivät vihdoin ulos,ja voi mikä ihmeellinen maailma siellä onkaan,luminokare oli jokaisen pikkuisen nenänpäässä,niin ihanaa tuo lumi on!
    t.Tarja

    VastaaPoista
  2. Kyllä pennut tosiaan tykkäsivät olla ulkona ja huomenna taas uudestaan jos sää sallii:-)

    VastaaPoista