maanantai 1. helmikuuta 2010

Champion of Champion


Lauantaina 30.1. pääsin mukaan Vantaalla järjestettävään Champion of Champion tilausuuteen. Syy miksi olin mukana, oli että kasvattimme Hazebad Jazzy Melba "Mella" oli osallistunut Vuoden Näyttelykoira kilpailuun ja päässyt pisteille. Ja Mella on Suomessa ensimmäinen stabyhoun joka esiintyi Champion of Chanmpion tilaisuudessa.

Tilaisuus alkoi koirien esiarvostelulla ja sen jälkeen siirryttiin varsinaiseen saliin jossa Champion tapahtuma oli. Oli mahtavaa katsella ympärilleen mitä hienoimpiin asuihin pukeutuneita ihmisiä, joten ei ihan heti olisi uskonut olevan "koiranäyttelyssä".

Ensin arvosteltiin veteraanit eli Veteran of Veteran ja sen jälkeen tuli sitten Champion of Champio´nin ja Mellan vuoro. Mella ja Sinikka olivat numerolla 12, siis ihan alkupäässä. Lavalle mentiin aina kahden koiran pareina ja rodut sekaisin. Tuomareita, joita oli kolme ja he kukin antoivat äänensä koiralle jonka katsoivat pääsevän jatkoon. Enemmän ääniä saanut koira jatkoi sitten seuraavaan kierrokseen ja vähemmän ääniä saanut tietysti putosi pois. Mella sai yhden tuomarin äänet joka oli hieno saavutus ensikertalaiselle, ja siis sen kilpailu päättyi siihen.
Loppu ilta meni ruokailun ja seurustelun merkeissä ja kotiin päin lähdimme yhdentoista maissa.Kyllä oli hieno olla mukana kokemassa näin upea Show!! Kiitokset mukavalle pöytäseurueellemme ja toivottavasti ensi vuonna saamme jälleen ainakin yhden stabyhoun´in Champion of Champion kilpailuun:-)

2 kommenttia:

  1. Upea Mella ja Sinikka, ja mahtavat onnittelut myös kasvattajalle!! WAU. Siinäpä meille kaikille tavoitetta kerrakseen.
    T.Minna

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna:-) Aika moisen haasteen tuo Mella ja Sinikka pisti meille muille!!

    VastaaPoista