tiistai 2. maaliskuuta 2010

Pennut 7 viikon ikäisiä!

Bami ja Neela

Niin tosiaan on seitsemän viikkoa vaan vierähtänyt ja tänään lähti ensimmäinen pentu uuteen kotiinsa. Haikea olo tuli, mutta näinhän se on:-) Ensimmäisen lähti pentu nro 4, narttu Hazebad Japke Neanke "Bami". Bamilla on uudessa kodissaan kaverina stabyhoun uros Freddy ja toivottavasti Freddy on iloinen saadessaan uuden kaverin. Neele ei reagoinut mitenkään pennun lähtöön.






Pennut viilettävät ympäri taloa ja etsivät kaikkea kivaa puuhastelua. Mieluista puuhaa on nakertaa polttopuita, välillä on monta pentua samassa hommassa. Muuten juostaan ympäri ja ajetaan toisiaan takaa. Myös sängyn alla on kiva piileskiä ja Viljan peti on suosittu leikki- ja temmellyspaikka. Mutta sitten kun tulee väsy niin lähes poikkeuksetta jokainen pentu suuntaa omaan huoneeseensa. Mitä nyt joskus joku menee jonnekin piiloon ja sitä sitten etsitään ja etsitään ja löydetään:-) Vilja tykkää kovasti pennuista. Se menee makuulle ja antaa pentujen kieppua päällään. Samaa on alkanut Beila harrastamaan, liekö ottanut Viljasta mallia. Aluksi Beila kyllä oli kiinnostunut pennuista paljonkin, mutta saattoi välillä komentaa niitä äänekkäästi.



Neela on alkanut vieroittamaan pentuja. Se antaa niiden imeä ehkä kerran kaksi päivässä. Pennut kyllä yrittävät useammin, mutta silloin emo kieltää niitä ja pennut tietysti uskovat jos uskovat. Ainahan täytyy vielä yrittää josko se mamma heltyisi edes pikkuisen verran:-)



Pennut 7 viikkoa

2 kommenttia:

  1. Onneksi eka pennun luovutus sujui `kivuttomasti´,eikä Neela ollut moksiskaan.
    Ja juuri sopivasti alkaa Neela vieroittamaan pentuja nisältä,kun luovutusajankohtakin on käynnissä..
    t.Tarja

    VastaaPoista
  2. Niin onneksi meni hyvin, katsotaan sitten kun lauantaina on lähtenyt yhteensä neljä mitä Neela sitten meinaa:-)

    VastaaPoista