keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Pennut 3 vkon ikäisiä!


Nyt viime päivinä on pentulaatikkoon tullut erilaista eloa. Pennut ovat alkaneet touhuamaan keskenään. On ihana seurate niiden telmimistä. Lisäksi pentulaatikosta yritetään jo kiivetä pois. Pitkää aikaa ei laidat niitä enää pidättele, mutta kohtapuoliin saavatkin koko huoneen käyttöönsä. Pennut heräävät melkein aina kun huoneeseen menee. Laatikosta kuuluu murinaa ja haukkumista kun joku "pelottava" ihminen tulee sinne. Kuitenkin kun puhun niille ne tulevat kiinnostuneena luokse, haistelevat ja sitten alkavat nuolla naamaa:-)



Pennut ovat saaneet jo maistaa jauhelihaa, joka onkin niiden suurta herkkua. Myös kermaviiliä on ollut listalla. Lisäksi nyt kolmen viikon ikäisenä saivat ensimmäisen matokuurin. Hampaat alkavat myös tuntua suussa. Toivottavasti vain Neela antaa niiden imeä vielä hampaiden tulon jälkeenkin.

Neela ei ole vieläkään antanut perheen muiden koirien mennä pentuhuoneeseen. Itse se viihtyy siellä kyllä pääasiassa hyvin, mutta päiväaikaan se pyytää useita kertoja pois.




Pennut 3 viikkoa

3 kommenttia:

  1. Täytyy vain ihmetellä kuinka paljon pennut kasvavat viikossa,kyllä jauheliha onkin varmaan maistunut maidon lisäksi..Tuo pentumainen pyöreys on niin suloista!Kylläpäs pentulaatikossa onkin nyt vipinää kun näkevät ja ovat jaloilleen päässeet..Huh heh,siinä on Neelalla ja Annella hommaa!
    t.Tarja

    VastaaPoista
  2. Ja huima kasvu jatkuu koko ajan. Lähes joka päivä pennut oppivat uusia asioita ja touhuaminen lisääntyy:-) Neela on hoitanut pennut erittäin hyvin mikä on tosi ihanaa katsottavaa.

    VastaaPoista
  3. Ihania pentuja!! Eikä siitä ole pitkäkään aika, kun jännättiin synnytystä, ja nyt jo kävelevät ja temmeltävät! On se hurjaa tuo kehityksen vauhti!
    Terkuin Minna

    VastaaPoista