keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Pennut 5 viikon ikäisiä!

WHAT IS THE REAL ONE?Aika menee kuin siivillä, sillä vastahan ne pennut täyttivät neljä viikkoa vähän aikaa sitten. Pentulaatikossa pennut voivat hyvin ja senkun vaan kasvavat. Neela jaksaa vielä imettää pentuja ja välillä tuntuu, että varsinaninen ruoka ei oikein maittaisi.
Nyt on muutkin koirat ovat saaneet olla pentuhuoneessa ja Beila on kaikista kiinnostuinen pennuista. Vilja kyllä vinkuu sinne, mutta ei kuitenkaan viihdy. Muut lähinnä vaan katselevat portin takaa turvallisen matkan päästä, että ne pikku riiviöt eivät pääse liian lähelle:-) Myös muualle taloomme pennut ovat saaneet tutustua ja tietysti se on kivaa.

Odotellaan kovasti, että säät lämpenisivät niin saataisiin viedä pennut ulos. Harmillisen kylmää lupaa vieläkin.

Pentu 1, narttu

Pentu 2, uros

Pentu 3, uros

Pentu 4, narttu

Pentu 5, narttu

Pentu 6, narttu

Täältäpä löytyy taas uusia kuvia pennuista!

Pennut 5 viikkoa

6 kommenttia:

 1. Kaikissa meissä asuu pieni lehmä :D

  VastaaPoista
 2. Herttinen sentään mitä söpöläisiä! Miten niistä juuri äsken syntyneistä on yhtäkkiä tullut pieniä koiranpentuja?? Varmasti alkaa olla teillä vilskettä ja vipinää siellä :) Ihanaa aikaa molemmin puolin ihan varmasti!!

  VastaaPoista
 3. Ja varsinkin firsianmaalainen lehmä......

  VastaaPoista
 4. Vilskettä ja vipinää on, mutta ikävä niitä tulee kun kohta lähtevät!

  VastaaPoista
 5. Olipas vesselit kasvaneet taas,ja kylläpäs Neela-emo oli niin onnellisen näköinen pikkustensa kanssa..Ihanan pyöreitä söpöliinejä!
  t.Tarja

  VastaaPoista
 6. Neela on ollut niin esimerkillinen emo kuin vaan olla voi. On hoitanut homman tosi hienosti ja siitä olen onnellinen:-)

  VastaaPoista