tiistai 26. tammikuuta 2010

Pennut 2 viikkoa!

Nyt on sitten pentujen silmät auki ja korvatkin aukeavat lähipäivinä. Kovasti ne harjoittelevat kävelyä ryömimisen sijaan. Ei voi muuta sanoa kuin että tuo kehitys noiden pentujen kanssa on aika huimaa ja aina yhtä hienoa seurata:-)
Päivät kuluvat tietysti vielä suurimmaksi osaksi syöden ja nukkuen ja taas syöden. Mutta yllätys yllätys jouduimme korottamaan pentulaatikon aukkoa kun yksi pentu oli jo eksynyt sieltä pois. Kun mennään viikkokin eteenpäin niin sitten saavatkin jo koko huoneen käyttöön ja elämä laajenee:-)


Pentu1, narttu

Pentu2, uros

Pentu3, uros

Pentu4, narttu

Pentu5,narttu

Pentu6, narttu

Saimme tällä viikolla yllätyspaketin Hollannista pentujen isän Bo´n omistjalta. Laura oli lähettänyt jokaiselle pennulle ja Neelalle oman pehmolelun. Olipa ihana yllätys ja kiva tietää, että tämä pentue on heille myös tärkeä!

Thank you very much Laura and Bo of the wonderful gift to puppies and Neelalle. You and Bo are very special to us!


HUOM! KAIKKI PENNUT OVAT VARATTUJA!

7 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia pentuja!!Hienoa,että voimme seurata pentujen kehitystä täältä!!! Olisi tosi kiva käydä katsomassa pentuja,mutta kun se pentukuume iskee! No,on se jo nyt iskenyt. Pitää malttaa sopivaa ajankohtaa. Oli varmasti ihana yllätys,kun pentujen isältä tuli paketti. Rapsutuksia pikkuisille.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain Kaisa katsomaan pentuja, ja onhan se nyt ns. "turvallista", koska kaikki penut ovat varattuja. Sitten ei voi tapahtua mitään yllätyksellistä pennunottoa! Kiva kuulla että on mukava seurata pentujen kehtiystä blogissamme:-)

    VastaaPoista
  3. Pennut ovat tosi suloisia kun pyöristyvät ja silmätkin ovat jo auenneet!Olipa kiva kun hollannistakin ovat pentuja ja emoa muistaneet,ja todella hauska sattuma tuo pentujen ja Bo-isukin sama syntymäpäivä!
    t.Tarja

    VastaaPoista
  4. Pennut on kyllä ihania ja suloisia päivä päivältä, jos se nyt on edes mahdollista! Ihanaa, että kaikki sujuu kuten pitääkin :) Rapsutuksia koko laumalle :)

    VastaaPoista
  5. Pennut kasvavat ihan silmissä. Kävelevät jo suhteellisen hyvin ja leikkivätkin pikkuisen keskenään. Tänään, kun menin istumaan pentulaatikkoon, niin yksi pennuista tuli syliin:-)

    VastaaPoista
  6. You're Welcome ;)

    You made some very nice pictures of the puppies, they are so cute! And they grow so fast!

    It's a pitty I can't see them in real life, but they look adorable on the pictures :)

    Greetz, Laura and Bo

    VastaaPoista
  7. Thank you Laura! It's true that puppies grow fast. Now they are already three weeks old:-)

    Hopefully, we can sometimes meet and maybe even someday you can also see descendant of Neela and Bo!

    VastaaPoista