torstai 14. tammikuuta 2010

Pentukuulumisia, pennut 2 pv ikäisiä

Neela ja PikkuNeela

Päivisin tulee vietettyä paljon aikaa Neelan ja pentujen kanssa. Neelalla on ollut vähän huono ruokahalu mutta toivotaan sen parantuvan. Neela on erittäin huolehtivainen pennuistaan. Jos joku pentu on siitä kauempana nukkumassa ja se alkaa unissaan ihan tyytyväisenä vaan inisemään tai vinkumaan Neelan täytyy heti tarkastaa, että pennulla on kaikki hyvin. PikkuNeelan lempipaikka on olla emon kainalossa tai takajalan alla, kuten kuvassa näkyy.
Tänään poistettiin PikkuNeelalta kannukset oikein eläinlääkärin luona, koska ne olivat aika isot. Ikävä toimenpide joka kuitenkin täytyy tehdä. Oli kyllä aika kurjaa lähteä viemään vajaan kahden vuorokauden ikäistä pentua eläinlääkäriin.
Punnitsemme pentuja näin alkuun joka päivä, että näemme niiden painon kehtiyksen. Jokaisella pennulla on alkanut paino nousemaan ihan hyvin, jokainen toki omaan tahtiinsa.

Tytöt
Pojat

Lisää kuvia pennuista!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun kaikki on lähtenyt hienosti liikkeelle! Pidetään peukkuja, että kasvavat reippaasti ja, että huolehtiva emokin alkaisi puputtamaan iloisesti murkinaa :)

    VastaaPoista
  2. Pidetään peukkuja pikkusille. Paino on hienosti noussut pennuilla, vaikka Neelan syöminen edelleen huonoa:-( Mutta jospa se siitä kohenee ajan kanssa.

    VastaaPoista