tiistai 5. tammikuuta 2010

Neela 8 viikkoa!



Nyt on Neelan onnellinen odotus edennyt 8. viikkoon asti. Neela viettää enimmäkseen aikaa lepäilemällä, mitä nyt tuollaisella isolla massulla nyt jaksaakaan. Ja hyvä kun lepäilee, koska kohta sillä on iso urakka edessä ja sen jälkeen pentujen hoitoa monta viikkoa. Kovasti haluaa olla lähellä ja hyvänäpidettävä.



Tuota seisotuskuvaa oli hieman vaikea ottaa kun se näytti niin hassulta. Selkälinja painuu vatsan painosta alaspäin. Mutta syyhän siihen on joten se siitä:-)
Vielä en ole alkanut mittaamaan siltä lämpöjä, mutta varmaan sen aloitan tänään tai huomenna viimeistään. Katsotaan sitten miten Neela siihen suostuu. Fiia aikoinaan ei antanut kantavana ollessaan mitata lämpöjään ollenkaan.

Painoa on tullut tähän asti 5 kg. Oli tosi vaikea punnita Neela nyt viimeksi. En mainannut saada sitä syliin ollenkaan joten punnitukset on nyt tässä. Nyt jäämme sitten odottamaan synnytystä, joka laskujen mukaan ajoittuu tulevan viikonlopun ja alkuviikon paikkeille:-)

12. marraskuuta 20,00 kg -> astutus
17. joulukuuta 21,50 kg -> 5 viikkoa
23. joulukuuta 22,10 kg -> 6 viikkoa
30. joulukuuta 23,40 kg -> 7 viikkoa
6. tammikuuta 25,00 kg -> 8 viikkoa

5 kommenttia:

  1. Onnea Neelalle synnytykseen, jännityksellä odotamme montako suloista pentua tulee.

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea täällä blogissa Neelan odotusajasta,ja pian nähdään montako pentua syntyypi.Neela on kyllä viikossa pyöristynyt aika lailla.Onnea kätilön hommiin Annelle,Ja Kiitos näistä sivuista!t.Tarja

    VastaaPoista
  3. Niin enään ei "odotusaikaa" ole niin pitkään jäljellä. Kiitoksia Onnitteluista ja sitä tarvitaan synnytykseen. Kun pennut ovat syntyneet niin laitan niistä sitten kirjoituksia blogiin sekä tietysti myös kuvia valokuva-albumiin:-))

    VastaaPoista
  4. Voi, että kuinka jännittäviä aikoja eletään!! Neela on kyllä tosiaan pyöristynyt. Pääasia, että voi hyvin ja on onnellinen <3

    VastaaPoista
  5. Näinhän se on Minna että jännittäviä aikoja eletään ja toivottavasti koetaan ne yhdessä tällä kertaa. Vaikka olen ollut monessa synnytyksessä mukana niin jokaisessa on aina oma jännityksensä!Viimestä viikkoa tai viimeisä päiviä eletään ennen H-hetkeä:-) Neelalla on kaikki hyvin toistaiseksi!

    VastaaPoista