keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Lili ja Beila!



Lili ja Siru oli meillä hoidossa muutaman päivän. Oli tosi mukavaa saada olla niiden kanssa ja katsella miten hyvin Lili pentu sopeutui meidän laumaan, vaikka täällä on nyt myös Viljakin. Aluksi sitä tietysti piti ihmetella moista koiramäärää ja menoa ja meninkiä, mutta hyvin Lili sopeutui. Siru ei vaan pidä Viljasta ollenkaan, ihan harmitti sen puolesta. Vilja kun on joskus vähän tunkeileva ja varsinkin silloin jos se huomaa, että joku karttaa sitä. Se menee läimimään tassuillaan ja kuka nyt sellaisesta sitten tykkää. Vilja ja Beilahan ovat olleet ylimmät ystävykset mutta nyt Beila tykästyikin leikkimään Lilin kanssa. Vilja vähän katseli niiden menoa alta kulmie, mutta yritti olla kolmantena pyöränä mukana. Ulkona ne kolme sitten juoksivat ympäri pihaa:-))




Lilillä on ensimäinen pentunäyttely sunnuntaina 10.1.2010 Helsingin Kaapelitehtaalla. Nyt vähän jännitetään pääsenkö ollenkaan mukaan katsomaan sitä ja sehän riippuu sitten miten täällä Neelan kanssa edetään:-)

2 kommenttia:

  1. Ihania hoidokkeja teillä! Toivottavasti nähdään Kaapelilla, kun mekin ollaan menossa sinne Rafun kanssa hänen ensimmäiseen pentunäyttelyyn. Saas nähdä kuinka pikku-herran käy. Onnellista Uutta Vuotta teille kaikille!

    VastaaPoista
  2. Onnea Rafun ensimmäiseen pentunäyttelyyn ja tosiaankin toivottavasti nähdään joskin se minun osalta riippuu ihan tuosta Neelan tilanteesta:-)

    VastaaPoista