sunnuntai 23. syyskuuta 2012

PIKKUTYTÖT KEHÄSSÄ

Tänään uhmasimme säätä ja sadetta kun siitä huolimatta lähdimme Hyvinkäälle Match Show´hun, johon lapsenlapseni Pihla-Julia ja Niia halusivat mennä lapsi ja koira kilpailuun.  Me aikuiset olimme kyllä ensin sitä mieltä, että menemme vain jos ei sada, mutta eipä sitä voinut kieltää lapsilta jotka niin innokkaasti sitä olivat odottaneet

Lapsi ja koira ryhmässä oli 11 lasta koirineen. Tällä kertaa lapset menivät koirien kanssa pareittain ja lopuksi kaikki yhtä aikaa kehään jossa tuomari sijoitti kilpailijat. Oli hienoa nädä kun kaikki osallistujat saivat ruusukkeet ja palkinnot. Sehän se on näille pikkuisille iso juttu, että touhusta tehdään mukavaa vaikka jotkut pärjäävät paremmin kuin toiset.

Pihla-Julia 6 v. sijoittui kummitätinsä koiran bracco Viljan kanssa sijalle 7. ja Niia 2.5 v.  sijoittui perheen stabi Lunan kanssa 4. sijalle. Voi näitä ihania pikkutyttöjä, jotka olivat kovin innoissaan vaikka sää oli todella kelju. Videokamera oli kyllä mukana, mutta eihän sillä voinut kuvata siinä säässä. Tässä sitä meillä on kasvamassa uusi sukupolvi jotka toivottavasti jatkavat koiraharrastuksen parissa jollain lailla.

PALJON ONNEA NIIALLE JA PIHLA-JULIALLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti