sunnuntai 9. syyskuuta 2012

KOIRASYNTTÄREIDEN VEITTOA SUVISAARISTOSSA

Aluksi Kaija ja Simo Ville koiransa kanssa järjestivät pentutapaamisa heidän pihallaan. Sinne tuli aina nahdollisuuksien mukaan Fiian ja Sanin pentueiden jälkeläisiä. Nämä pentueet oli hyvä yhdistää tapaamisten muodossa kun pentueiden välillä ei ole kuin muutama päivä ikäreoa. Pennuilla oli hauskaa leikkiä keskenään ja omistajat vaihelivat kuulumisiaan koiristaan. Sitten pennut täyttyvät puoli vuotta ja vietettiin ensimmäiset synttärit. Ja siitä se on jatkunut tähän päivään asti, ja lauantaina 8.9. vietettiin 6 vuotis synttärit jälleen Suvisaaristossa Kaija ja Simon luona. 

Paikalle pääsivät Fiian pentueesta kaikki eli, Ville, Silke, Anni ja Luna. Sanin pentueesta oli paikalla Olda, Zara ja Senni. Bea oli lupautunut tulla, mutta ei sitten päässytkään ja Juusolta on viime aikoina jäänyt synntärit väliin kun se on lähtenyt isännän kanssa metsästämään. 

FIIAN PENTUE: Silke, Ville, Luna ja Anni
HAZEBAD ASTROBOYDEWILLE "VILLE"

HAZEBAD AMITY WIKELINA "ANNI"

HAZEBAD APRILLA FELITY "LUNA"

HAZEBAD ANGELES SILKE "SILEK"

SANIN PENTUESTA: Senni ja Olda, valitettavasti Zara oli ehtinyt jo lähteä pois!
HAZEBAD DAINTY GIA "OLDA"

HAZEBAD DELUXE ELLEN "ZARA"

HAZEBAD DARING CHILI "SENNI"

Erityiskiitos Kaijalle ja Simolle synttäreiden järjestämisestä. Kiitos myös kaikille mukana olleille. Ihana päivä jälleen stabistävien seurassa. Oli mukava tavata jälleen sekä jälkeläisiämme niin myös heidän omistajiaan.
Täytyyhän syntymäpäivillä olla sankareille myös oma kakku, ja voitte arvata että se maistui.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti