sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Pennut lähtevät.......

Nyt on sitten luovutuksen aika......niin haikeaa luopua ihanista pennuistamme:-) Neela on edelleen yllättänyt hoivaamisvietillään. On ollut taas ihana seurata kuinka eri lailla jokainen narttu on hoitanut pentujaan, joskaan muissakaan ei ole ollut valittamista. Hoivaamisviettiä on kaikilla ollut ja ovat hyvin hoitaneet pentujaan. Neelalla oli taas omia juttuja, joita kaikilla ei ole ollut. Loppuun asti se on jaksanut esim. juosta pennun luo jos jotain kovempaa ääntä on kuulunut. Jotkut nartuistamme on saattanut jättää sen jo loppuvaiheessa minun huolekseni, tulivat sitten kyllä perästä.

Neelasta lisää: jos annan isoille koirille esim possrunkorvan, purutikun tms. niin Neela vei omansa heti pennuille. Ei syö itse ollenkaan. Tässä muutama päivä sitten ihmettelin kun Neela ruokailunsa jälkeen meni pentujen luo ja oksensi ruokansa. Vilja yritti apajille ja Neela antoi sille kyytiä. En tiedä kuka oksennetun ruoa söi, mutta syötyhän se oli. Ja nyt eilen sama tapatui uudestaan. Neela söi ruokansa ja samoin pennut. Sen jälkeen päästin Neelan pentujen luokse. Pennut yritti tapansa mukaan nisille josta Neela komensi ne pois ja oksensi ruokansa. Pennut hyökkäsi ruoan kimppuun ja söi sen. Ilmeisesti Neela ajatteli, että kun ei ole enää tarjota maitoa niin sitten annan oman ruokani:-)


Lauantaina lähti sitten kolme pentua uusiin koteihinsa ja tänään sunnuntaina yksi. Toinen uros jää vielä iloksemme perjantaihin. Meillä varmaan muut koirat luulevat sen jäävän meille:-) Nyt on kaikilla lähteneillä sitten jo kutsumanimet tiedossa. Pikku-Neelasta tuli sitten Neela äitinsä mukaan, alkuun kutsuimme sitä Nellaksi mutta nimi muuttui:-)


Hazebad Jelmer Neelt "Jemme"Hazebad Joya Neja "Viivi"Hazebad Jeike Neelke "Neela"

Hazebad Jilske Neesje "Jilske"

Toivotamme kaikille perheille oikein hyvää jatkoa uuden stabyhoun pennun kanssa, ja toivottavasti tavataan pian:-))

6 kommenttia:

 1. Kiitos myös kasvattajalle todella hienosta työstä!Olemme saaneet olla pentujen kehitystä ja kasvua seuraamaassa täällä blogissa,ja hyvät neuvot ja ohjeet lähtivät mukaamme pentua haettaessa!
  Onnea myös muille pennun saaneille perheille!
  t.pikku-Neela ja Tarja perh.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi Tarja kun olet niin kärsivällisesti odottanut omaa stabin pentua. Ja nyt vihdoin se toteutui, halaus ja rapsutus pikku-Neelalle!!!

  VastaaPoista
 3. Onnea kauniille pennuille uusiin koteihin! Oli kiva tavata Club Show´ssa, joka oli todella hienosti järjestetty!

  t. Aila & Muske

  VastaaPoista
 4. Kiitos Aila, ja oli mukava kun tulit mukaan Musken kanssa Club Show`hun:-)

  VastaaPoista
 5. Niin se aika vierähtää! Tuntuu, että olin juuri vasta äsken todistamassa niitten syntymää ja nyt ne jo "lentävät pesästään". On ne hienoja ja upeita Stabyn alkuja :)

  VastaaPoista
 6. Totta, juuri vähän aikaa sitten syntyivät ja katseltiin niitä pikku palleroita jotka näkemättä ja kuulematta ryömivät emän nisälle. Sitten odotettiin silmien avatutumista ja kävelemään opettelemista, leikkimistä keskenään sekä paljon muuta. Uusia asioita tuli päivittäin ja viikottain, uudet ruoat yms. Ja toden totta nyt ne ovat lähteneet!! Mutta ilokseni voin todeta, että jokaisen pennun annoin ilolla eteenpäin niin reippaita ja eläväisiä kaikki kuusi pentua ovat:-))

  VastaaPoista