torstai 15. elokuuta 2013

NANA ASTUTETTU

Näin sitten kävikin, että kun Nana oli luonamme niin se aloittikin yllättäen jo nyt juoksut. Joskus sitä odotellaan ja odotellaan jotain tapahtuvaksi ja nyt Nana olikin yli kuukauden etuajassa siihen, miten sille aikaisemmin juoksut ovat tulleet. 

Asiat etenivät nopeasti ja torstaina 8.8. kävimme ensimmäisessa progesteroni testissä. Hieman jännitti koska viikonloppuna oli meidän näyttelymatka Joensuuhun ja olisimme joutuneet turvautumaan taas muiden apuun. Mutta onneksi proge arvo oli vielä niin matala, että eläinlääkäri sanoi, että seuraava koe otetaan maanantaina 12.8. Nyt on sitten tyttö siemennetty ja jäämme odottamaan noin neljän viikon ajaksi mitä tulemaan pitää. Vaikka Nana ei pitänyt verikokeiden otosta, niin itse siemennys sujui enemmittä ongelmitta ja suhteellisen nopeasti. Siemennys tehtiin nyt vain yhteen kertaan, koska proge arvo oli jo niin korkea. Proge nousikin Nanalla sitten aika nopeasti kun alkuun oli päässyt.

Nana palasi nyt oman laumansa pariin, Sirun ja Magin luokse. Ehtihän se täällä ollakin kaksi ja puoli viikkoa  aluksi suunnitellun viikon sijasta. Olin jopa ilmoittanut Nanan Tervakosken näyttelyyn johon ajattelin sen viedä mutta nyt jää tämä näyttely Nanan osalta käymättä. 

Eli noin neljän viikon jälkeen tiedämme onko pentuja odotettavissa vai ei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti