maanantai 12. elokuuta 2013

JOENSUU KV 10.-11.8. JA JOENSUUN STABIT

Lauantai 10.8.
Tuomari
Jelena Kruus, Estonia

Urokset
AVO
HAZEBAD FLYING DUTCH KIRAN "RUFUS"  EH

JUN
JESPER "JASU" ERI SA SERT PU2

Nartut
AVO
HAZEBAD JAPKE NEANKE "BAMI" ERI SA VSP CACIB
BEITSKE FOSKE FAN`T TSJERKERIEDE "BEILA" EH


Sunnuntai 11.8.
Tuomari
Zake Likita, Latvia

Urokset
AVO
HAZEBAD FLYING DUTCH KIRAN "RUFUS"  EH

Nartut
AVO
HAZEBAD JAPKE NEANKE "BAMI" EH

JUN
LIZZY BEAU FAN`T TSJERKERIEDE "SURI" ERI


Näyttelyn lisäksi oli tarkoituksena tavata myös jälkeläisiä Joensuussa, jotka taitavat olla ainoita stabeja niillä seuduin. Harvoin tulee lähdettyä näin pitkälle näyttelymatkalle, mutta näiden muiden tapaaminen oli niin mieluinen asia, että päätimme lähteä. 
Perjantaina menomatkalla poikkesimme Rufuksen veljen Agun luona. Agua emme olleet nähneet sen jälkeen kun se meiltä reilu kaksi ja puoli vuotta sitten lähti. 
Oli todella mukava tavata sekä Agu ja hänen isäntäperheensä pitkästä aikaa. Ja ilokseni täytyy vain todeta kuinka komea poika Agu on!


Lauantaina näyttelypaikalla tapasimme Bamin ja Juuson jälkeläisin Jesperin eli Jasun. Jasu osallistui myös näyttelyyn ja sai erinomaisen arvostelun! Paljon Onnea vielä Jasulle ja Minnalle. Illalla Jasu tuli vielä luoksemme vierailulle mökille jonka olimme vuokranneet.


Emä ja poika eli Jasu ja Bami
                         


Lauantaina tapasimme myös Hazebad Magnetic Yaya "Leya" jälkeläisen Aspin. Kävimme Aspin luona vierailulla ja Aspin omistaja oli molempina päivinä kehän laidalla seuraamassa stabikehää. Kiitos Leena lauantaina avusta, se oli todella tarpeen kun kolmen koiran kanssa on liikkeellä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti