maanantai 13. helmikuuta 2012

Ulkomuototuomarikoulutuksen koulutusnäyttely 2012 Lohja

Lohjalle lähdimme koulutusnäyttelyyn ihan jo sen takia koska emme olleet sellaisessa olleet. Olen itse ollut useasti mukana koirien kanssa kun tuomareita koulutetaan arvostelemaan stabyhoun rotua. Joten nyt oli ihan kiva nähdä tämäkin puoli näyttelyssä.
Jenni lähti Viljan kanssa ja minä tulin Nanan, kun Minna ei itse päässyt. Tosin ystävämme Kaisa toi Nanan meille Lohjalle, kiitos Kaisalle Nanan kuskaamisista. Näyttelyyn oli tulossa myös Rufuksen sisko Ebba.


Tuomari
Erja Nummi


Nartut
JUN
HAZEBAD FLYING DUTCH ELIORA "EBBA"  EH


NUO
DIMKA FENSKE FAN DE MOAIE HOVINGEN "NANA"  EH


Bracco Italiano
Tuomari
Manfroni Giuseppe Colombo, Italy


Nartut
AVO
HEINÄARON ANIMA MIA "VILJA"  ERI1, SA, PN1, ROP


Oli mielenkiintoista nähdä kun varsinaisen tuomarin lisäksi bracco kehässä oli muita rotua opiskelevia tuomareita useita. Arvosteleva tuomari Manfroni Giuseppe Colombo on erittäin arvostettu SABIn (Italian Bracco clubi) presidentti ja harrastanut/kasvattanut/tuomaroinut braccoja sekä näyttelyissä että kokeissa yli 40 v.Vilja oli erittäin tarkan syynäyksen alla ja se teki tuloksen odottamisen jännittäväksi. Arvostelu kesti kauan kun tuomareista yksi toisensa jälkeen tutki Viljaa. Mutta hienostihan siinä kävi, tuomari tykkäsi Viljasta niin paljon, että laittoi sen ROP koiraksi. Arvostamme tätä todella paljon ja tällä kertaa ei haitannut vaikka Vilja ei RYP kehässä pärjännytkään :-)


1 kommentti:

  1. Ihan huisia Vilja ja Jenni! Oli mahtavaa olla kehän reunalla teitä kannustamassa. Toivottavasti kuulit kannustushuutoni;)jännittävä braccokehä todella! Onnea vielä Jenni ja Vilja sekä tietenkin Anne!!

    VastaaPoista