keskiviikko 15. helmikuuta 2012

PENNUT JO 7 VIIKKOA !

Nyt olemme taas siinä vaiheessa kun nautimme viimeisistä yhteisistä hetkistä pentujen kanssa. Pennut ovat nyt 7 viikon ikäisiä ja jo pian lähtee ensimmäinen pentu luotame suureen maailmaan. Haikeus iskee tämän intensiivisen noin kahdeksan viikon viimeisinä päivinä. Juurihan ne syntyivät ja nyt muka ovat valmiita uusiin perheisiin. Nämä meidän pikku pallerot täyttävät päivämme iloisilla tassutuksilla ja hännän heilutuksilla ja aina välillä täytyy päästä syliin nuolemaan koko naama. Kun olemme kotona, pennut saavat olla vapaasti missä haluavat niinkuin aikuisetkin koirat. Hienosti tämä pentue on toiminut, kun tulee hätä niin pennut juoksevat papereiden päälle, jotka on pentuhuoneessa tarpeilleen. Hyvin vähän on joutunut siivoamaan pissalammikoita muualta. Toivottavasti se helpottaa myös uudessa kodissa sisäsiistiksi opettelua. Yöksi pennut menevät nukkumaan omaan huoneeseensa. Nyt oli Neela nukkunut muutaman yön ja pois pentuhuoneesta, mutta viime yöksi se meni taas pentujen kanssa nukkumaan. HAZEBAD NIJE ROMER "BATE"
pentu nro 1


Bate on pentueen rohkein tulleen uusiin tilanteisiin aina ensimmäisenä. Tämä rohkeus tuli esiin vasta viiden viikon iässä ja yllätti meidätkin. Bate viilettää ympäri taloa tutkien uusia paikkoja innolla. Bate tykkää kovasti leikkiä myös Frodo kissamme kanssa.

HAZEBAD NIJE RJUT "ALORA"
pentu nro 2


Alora viihtyi pisimpään pentuhuoneessa ja sille se tuntui riittävän siinä vaiheessa kun muut viiletti jo muualla asunnossa. Se tutustui alkuksi harkiten uusiin paikkoihin. Kun paikat tuli sille tutuksi niin vauhtia piisasi ja Alora juoksentelee ympäriinsä muiden kanssa häntä heiluen. Kun pennut pääsivät ensimmäisen kerran ulos se viiletti sinne ensimmäisten joukossa ja ihastui lumeen ikihyviksi. HAZEBAD NIJE RENNE "TUPSU"
pentu nro 3


Tupsu, pentueen isoin oli aluksi pentulaatikon kovaäänisin ja härkki vähän sinne ja tänne. Ruokakupin kun sai eteensä söi keskeltä pohjan näkyviin ja sitten tulikin jo hätä, että nytkö ruoka jo loppui ja alkoi hädissään vinkumaan. Ja kun omasta kuppi lopulta tyhjeni, niin sitten eikun kaverin kuppia tyhjentämään. Ruokahalu on säilynyt hyvänä, mutta luonne on kyllä tasaantunut. HAZEBAD NIJE REMKE "CIPSI"
pentu nro 4Cipsi on ollut koko ajan tasaisisin pentu. Iloinen vesseli joka rakastaa touhuamista muiden kanssa. Ihastuu uusiin leluihin ja pitää niistä kovaa kiinni, että muut ei vie. Ja jos kuka niin Cipsi on kova poika nuolemaan naamaa lattialle kun istahdat niin Cipsi on jo kipuamassa syliin. Cipsi on ehkä pentueen pennuista eniten tullut emäänsä Neelan. 


HAZEBAD NIJE RINA "RIINA"
pentu nro 5Riina on saanut koko ajan vauhtia ja tarmoa lisää mitä isommaksi kasvaa. Missä vaan tapahtuu jotain, niin Riina on varmasti ensimmäisenä paikalla ja tuntuu, että miten se aina ehtiikin. Taitaa tyttö olla pentueen "rämäpää". Riina on paljon touhunnut myös isänsä Rufuksen kanssa ja hakee sen seuraa. Lisäksi Frodo kissa on kiva leikkikaveri joka jo tosin juoksee pentuja kartuun. 

1 kommentti:

  1. Voi että on nättejä otuksia kaikki! Bate vasta osaa poseerata. Tupsun hallitsevin luonteenpiirre on siis hyvä ruokahalu :D

    VastaaPoista