maanantai 8. elokuuta 2011

PENTUSUUNNITELMIA SYKSYLLE

Odottelimme narttumme Beilan juoksuja alkavaksi elokuun lopulla. Näin ollen ajattelin, että Beilan voisi mahdollisesti astuttaa Hollannin reissullamme. Mutta eihän ne tietysti mene suunnitelmien mukaan, joten kävi niin että Beilan juoksut alkoivatkin heinäkuun lopulla. Siinä sitten mietimme mitä tekisimme ja ajattelin jo että siirrän Beilan astutuksen seuraaviin juoksuihin. Mutta sitten tuli kuitenkin oiva tilaisuus, kun Coastal Stars kennelin nartulla oli alkanut myös juoksut ja he olivat sopineet sperman tuonnin Hollannista. Näin sitten päätimme astuttaa Beilan myös samalla kertaa. Joten Hollannista lensi sunnuntaina spermat kahdelle nartulle. Eli Beila on siemennetty ja jos pentuja on tulossa, niin odotamme niiden syntyvän lokakuun alkupuolella.

Beitske Foske Fan´t Tsjerkeriede "Beila" (kuva Bertha Engelen)
Beila KoiraNetissä


Beila on Hollannintuonti narttu Fan`tTsjerkeriede kennelistä. Beila, toiselta kutsumanimeltään Beitske täytti tämän vuoden maaliskuussa kaksi vuotta.
Beila on luonteeltaan oppivainen ja erittäin kiinnostunut riistasta. Olenkin harrastanut sen kanssa metsästyskoulutusta jonkin verran. Sen verran sillä on kokemusta, että meidän omasta lammesta sille on ammuttu muutamia sorsia. Tänä syksynä meillä oli tarkoitus lähteä sen kanssa metsälle ja katsoa miten se siellä toimii, mutta nyt varsinkin jos pentuja on tulossa se siirtyy tuonnemmaksi. Beila rakastaa myös uimista yli kaiken ja metsässä olemisesta ja siellä liikkumisesta.
Lisäksi Beilan intohimo on ottaa myyriä ja hiiriä kiinni kotipihaltamme. Se on varsin sitekä jos se havaitsee eläimen käytävässään tai esim puukassa. Siitä alkaa pitkiä aikoja kestävä "saalistus".
Beila (kuva Bertha Engelen)
Pentujen isä on Hollannista WARBERE JARI V.D. EENHOORNLEIJN
HD A  
Jarin kotisivutJari

Jar
JOS OLET KIINNOSTUNUT TÄMÄN YHDISTELMÄN PENNUSTA, NIIN OTAN VIELÄ PENTUVARAUKSIA VASTAAN. HARKITSEN MYÖS YHDEN NARTTUPENNUN ANTAMISTA SIJOITUKSEEN! 
VOIT SOITTAA JA KYSELLÄ ENEMMÄN ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN.

Jari
Puh. 044-5048966

1 kommentti:

  1. Ihana juttu :) Olikohan tässä stabyhoun-jumalien näpit pelissä kun kummallakin juoksut alkoi aikaisin ja niin samaan aikaan! ;)

    VastaaPoista