keskiviikko 3. elokuuta 2011

FLYIN DUTCH PENTUEEN PENTUTAPAAMINEN

Taika, isä-Jelmer, Nemo, Ebba, Hera, Nova Rufus, Tuisku ja emä-Siru


Hazebad Flying Dutch pentueen pentutapaaminen vietettiin aurinkoisissa merkeissä kotonamme Maakeskessä lauantaina 30.8. Päätimme pitää pentutapaamisen meillä, koska pihamme on aidattu ja ajattelimme, että koirat saavat olla vapaana ja tilaan on juosta ja touhuta.
Pentutapaamista edelsi ystäviemme ja pentueen isän Jelmerin omistajien Berthan ja Karinin tulo Hollannista Suomeen. Heitä oli Hollannista kaiken kaikkiaan 6 henkilöä ja kolme koiraa. Berthan, Karin ja Renatan kaksi stabia, Jelmer ja Jelmerin jälkeläinen Doutzen. Sekä Nathalie, Gennaro, Renzo ja gordoninsetteri Senna. He tulivat Suomeen 18.8 ja viettivät ensimmäisen lomaviikon Lohjalla yhteisten ystävämme kesämökillä. Sunnuntaina 24.8. olimme Tuomarinkylässä koiranäyttelyssä ja sieltä he ajoivat minun kanssani Hämeenlinna Niemisjärvelle, josta heille oli vuokrattu mökki.  Siellä he olivat toisen lomaviikkonsa. Niemisjärven mökki on suhteellisen lähellä meitä, joten viikon aikana tapasimme lähes päivittäin.

Pentutapaaminen alkoi klo 13 ja mukaan pentueen yhdeksästä pennusta oli tulossa Rufuksen lisäksi kuusi pentua. Kaksi urosta Agu ja Pelle eivät päässeet tulemaan. Muutamaa pentua en ollut nähnyt meiltä lähtemisen jälkeen ollenkaan, joten odotin tietysti niiden näkemistä. Muutamia olin nähnyt mutta en vähään aikaan, joten totta kai odotin niidenkin näkemistä yhtä paljon.

Mielestäni tämä Sirun ja Jelmerin pentue on erittäin tasalaatuinen, mitä nyt voi puolivuotiaista pennuista sanoa. Mitään isoja kokoeroja ei ole ja pennut ovat reippaita ja mitään ongelmia niillä ei ole ollut.


HAZEBAD FLYING DUTCH

Pentu 1, uros               (ei ollut paikalla)

Aguilo "AGU" Pentu 2, narttu
Eliora "EBBA"

Pentu 3, uros


Kiran "RUFUS"
                                                               Pentu 4, uros            Lupe "PELLE", ei ollut paikalla

Pentu 5, narttu

Chiara "TAIKA"

Pentu 6, uros

Neva "NEMO"

Pentu 7, uros

Seren "NOVA"

Pentu 8, narttu

Hemera "HERA"

Pentu 9, uros
Rudy "TUISKU"
Pentueen isä  ANTON JELMER FAN DE MOAIE HOVINGEN
JELMER

Pemtieem emä HAZEBAD LOLLYPOP BEAU

SIRU

Kiitos kaikille mukana olleille, että teitte tämän päivän mahdolliseksi. Päivä on mieleenpainuva monestakin syystä. Kiitos teille kaikille ihanille pentujemme uusille omistajille, olette meille tärkeitä ja olen iloinen että kaikki ovat saaneet erittäin hyvät kodit.


Lisää kuvia löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti