tiistai 22. maaliskuuta 2011

TAIKA, NOVA JA RUFUS!

Rufus, Nova ja Taika

Pennut Taika, Nova ja Rufus touhuavat vielä keskenään synnyinkodissaan. Päivät kuluu leikkien, syöden ja nukkuen. Valveillaoloaika on lisääntynyt ja ulkona on niin kiva olla, että sinne vaikka karataan jos ovi on vähän raollaan ja joku isoista koirista tulee esim sisään. Kolmen pennun vahtiminen pihalla rupeaa olemaan yhdeltä ihmiseltä aika mahdoton tehtävä jos ja kun pennut päättävät lähteä eri suuntiin. Ja näinhän tapahtuu tavan takaa.
Sisällä mennään enää harvoin nukkumaan pentuhuoneeseen, muualla on paljon kivempi olla. Mutta aina välillä se oma huonekin on hyvä paikka nukkua. Grappa kissa on nykyään pentujen leikkikaveri ja jos pennut touhuavat omiaan, niin Grappa menee hakemaan niitä takaa-ajoleikkiin. Välillä täällä on aika moinen juoksu ja touhut kun ne neljä painivat ja juoksevat keskenään. Samoin jos pennut ovat pihalla Grappa tulee mukaan.
Hazebad Flying Dutch Seren "Nova"

Taika tyttö lähtee uuteen kotiinsa lauantaina ja Nova reilun viikon päästä, joten Rufus ei heti jää yksin isojen koirien kanssa. Saa nähdä mitä poika sitten tykkää kun leikkikaverit ovat poissa. Aikuiset eivät ole olleet kovinkaan innokkaita leikkimään pikkuisten kanssa. No onhan sitten Grappa jonka kanssa Rufus saa leikkiä.
 
Hazebad Flying Dutch Chiara "Taika"

Hazebad Flying Dutch Kiran "Rufus" 

3 kommenttia:

  1. Täydellisen näköisiä ja oloisia pieniä palleroita :D Siru-mammalta suuri nuolaisu!

    VastaaPoista
  2. Nuolaisu meni perille ja toivottavasti Rufus ainakin pian näkee mamman ja teidät kaikki:-)

    VastaaPoista
  3. Tänne nopsasti! Nana odottaa uutta leikkikaveria :)

    VastaaPoista