lauantai 12. maaliskuuta 2011

PENNUT LÄHTEVÄT

Nyt meillä on eletty ilon ja haikeuden hetkiä. Kuusi pentua on jo lähtenyt uusiin koteihinsa. On ollut ilo luovuttaa pennut ihanille uusille perheille, mutta tietysti aina on pikku haikeus mukana luovuttaa omat "lapsensa" maailmalle. Mutta taas kerran teen sen erittäin luottavaisin mielin. Olen todella luottavainen uusiin perheisiin ja varmaan olemme useimman kanssa tekemisissä vastaisuudessakin. Taika ja Nova on veilä hetken seuranamme.

Teimme päätöksen, että jätimmekin yhden urospennuista meille itselle. Tämä ei ollut mitenkään niin suunniteltu päätös, vaan ajatus pikku hiljaa vahvistui vahvistumistaan. Eli meillä aletaan elämään taas kerran pentuelämää:-) Kotiin jää Hazebad Flying Dutch Kiran "Rufus".

Ytitimme ottaa pennuista ryhmäkuvaa Sirun kanssa, mutta se osoittautui aivan mahdottomaksi tehvätäksi meille. Vaikka oli kaksi pitäjää kuvaajan lisäksi. Olimme myös antaneet pentujen juosta ja touhuta ennen kuvauksen alkua. Vasta kun pennut alkoivat mennä unille keräsimme ne kasaan, mutta ei vaan onnistunut tällä kertaa:-) Joten sitten päädyimme tällaisen ryhmä kuvaan jossa on kolme pentua kerrallaan!
POJAT!


POJAT

TYTÖT
Tässä pennut uusien perheidensä kanssa:

Kai ja Vili sekä Agu


Kristin ja Marko sekä Pelle
 Tuija, Pauliina ja Arto sekä NemoLeila ja Vallteri sekä Tuisku

Varpu, Raoul, Laura, Maria sekä Hera

Marja-Liisa ja Piia sekä Ebba

 Pekka, Wenla, Emilia ja Jenni sekä Taika
Nina sekä Nova

2 kommenttia:

  1. Voi miten sööttejä Sirun pennut ovat.Aika menee tosi nopeaan,nyt jo lähtevät uusiin koteihin. Toivottavasti tapaan pentuja ja heidän omistajia joskus.Onnea kaikille perheille uudesta perheenjäsenestä ja onnea tulevaan!
    Terkuin Kaisa,Baako,Daco ja Jidmer

    VastaaPoista
  2. Ihania kullannuppuja joka ikinen <3 Ihana "nähdä" nekin perheet, joita en päässyt tapaamaan. Toivottavasti pian nähdään. Siru-mamma on pikku-hiljaa kotiutunut kotiin. Onneksi kotona on 9kk ikäinen Nana kaveri :) Ihanaa pentuaikaa kaikille ja koulutusintoa!

    VastaaPoista