sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Jämsän näytttely 5.6.

Aurinkoisena mutta niin tuulisen päivänä suuntasimme Jämsään kaikkien rotujen näyttelyyn. Mielä oli ilmoitettu Beila ja Jennin Vilja. Minna ja Sami tuli Sirun ja Lilin kanssa. Näyttelypaikka oli hiekkainen kenttä. Tuulen pyöriessä ja pöllyttäessä hiekkaa kentällä koirat näyttivät lähinnä harmaanmustilta. Ennen kehää yritettiin niistä vähän putsailla suurempia pölyjä pois:-) Nämä ulkonäyttelyt ovat joka kerta vähän erilaisia, joskus tulee vettä kaatamalla, joskus aurinko paahtaa täydeltä laidalta että koirat meinaa läkähtyä, nyt oli sitten tällainen tuulinen poutasää, joskin ei kauhean lämmin.

Tuomari
Raija Tammelin

Ensimmäisenä meni kehään Vilja joka oli ainoa bracco tässä näyttelyssä. Vilja sai jälleen erittäin hyvän arovstelun ja tulksen EH.

Viljan kuvia
Sitten oli stabityttöjen Beilan ja Lilin vuuoro, molemmat saivat hienosti EH ja kilpailuluokassa Beila oli 1 ja Lili 2. Siru kilpaili AVO luokassa ja sai H, koska kehään menessä ärähti toiselle koiralle. Arvostelu Sirulla oli mitä parhan, mutta tällä kertaa käytös pudotti arovstelua.

Stabien kuvat
Kiitos Adalle, Minnalle ja Samille ihanasta päivästä kehän laidalla ja tietysti myös jatkoista......

Seruaava näyttely kaikilla onkin sitten Tanskan Herningissä 26.6. WORLD DOG SHOW 2010.
Kaiken kaikkiaan Tanskaan on ilmoitettu 66 stabyhoun koiraa. Onpa mahtavaa olla sellaisessa show´ssa mukana.

4 kommenttia:

 1. Kiitos itsellenne, olipa mahtavaa!! Ainoa, joka jäi hampaankoloon on harmitus tuosta Sirun käytöksestä kehässä. Tuomarikin tuhahti asiasta harmissaan. Siihen on nyt alettu puuttumaan toden teolla. Iltalenkillä eilen tamppasin jalkoja ja tyttö katsoi mua ihmeissään, sama homma jatkui aamulenkillä. Toivotaan ettei enää tule moista ongelmaa kehässä tai sen ulkopuolella!

  VastaaPoista
 2. Kiva,kun laitoit kuvia!!Olen aina niin kovasti hengessä mukana.
  Tosi vauhdikasta menoa kehässä,upeaa!
  Uskon,että moista käytöstä ei enään tule,nyt kun siihen heti puututaan. Hienoja koiria kertakaikkiaan!!
  Nähdään sitten Tanskan reissussa.On todella mahtava päästä niin isoon tapahtumaan mukaan.
  Terveisin Kaisa ja Baako

  VastaaPoista
 3. Ei ole pitkä aika enää Tanskan reissuun, sitten tavataan:-) Mahtavaa!!!!!

  VastaaPoista