perjantai 28. toukokuuta 2010

Siru ja Lili vierailulla!


Neela, Beila, Lili


Tämän viikon on ollut Siru ja Lili luonamme. Siru on ollut ihan erilainen kun Vilja ei ole täällä. Se ei vaan voi tykätä Viljasta näköjään ollenkaan. No, eihän kaikista koirienkaan tarvitse pitää. Jotenkin olen sen Sirusta aina nähnyt silloin kun meillä samaan aikaan ovat ja nyt se tuli myös todistettua. Niin paljon vapaampi Siru on ollut. Tytöt ovat nauttineet ulkona pihalla touhuamisesta. Tässä päivänä muutamana ihmettelin, että miten koirat pääsivät ulkoa sisälle. Mielestäni laitoin kyllä ulko-oven kiinni. No sama tapahtui taas uudestaan ja joko Siru tai Lili osaa avata oven myös ulkoapäin, onhan se kätevää pääsee sisään kun haluaa eikä aina tarvitse odotella oven aukaisemista:-)Siru


Lili

Pihalla on riittänyt haistelemista ja kaivamista ja ulos ja sisään on päästy aina halutessaan. Lammessa on käyty uimassa ja touhuttu kaikenlaista muutakin. Lili on varsinainen kumipallo. Kun vein niitä uimaan, luulin Lilin yrittävän hypätä kiinni jotain ötökkää mutta silkasta riemusta se pomppi mennä kuin kumipallo. Vedestä Lili ei malttanut tulla ollenkaan pois kun sinne viskottiin joko palloja tai dameja niin kaikkia piti noutaa. Muut koirat olivat ihmeissään, kun Lili ehti melkein aina ensimmäisenä heitettyyn esineeseen kiinni.

Kuvia lisää


HYVÄÄ KESÄÄ KAILILLE, TOIVOTTAVASTI SAAMME NAUTTIA MAHDOLLISIMMAN PALJON AURINGON LÄMMÖSTÄ MYÖS TÄNÄ KESÄNÄ!TOIVOTTAVAT HAZEBAD KENNELIN VÄKI JA KOIRAT!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tytöillä on ollut hauskaa. Siru se ovia osaa avata, siksi ne on meillä pakko pitää takalukossa :)

    VastaaPoista
  2. No niin selvisihän se sitten, taitava tyttö:-)

    VastaaPoista