maanantai 31. toukokuuta 2010

Beilan kanssa treenausta!



Tänään tuli vihdoin kotona otettua vesilintu mukaan lammelle, kun menin koiria uittamaan. Koirat olivat innoissaan linnusta, ja haistelivat pussia jossa lintu oli hyvin kiinnosuneena. Annoin kaikkien haistella lintua ja heitin sen veteen muutaman metrin päähän. Beila lähti hakemaan sitä ja toi sen rantaan. Neela haisteli, mutta ei osoittanut sen kummempaa kiinnostusta. Luca oli tosi kiinnostunut ja yritti ottaa lintua Beilalta pois. Heittelin ensin Beilalle muutamia kertoja ja Luca katseli innoissaan vierestä. Luca joka ei ui, kahlailee vaan, ei siitä syystä lähtenyt Beilan perään hakemaan lintua. Heitin sitten aina välillä muutamia heittoja Lucalle rantaveteen ja poika kantoi linnun ylpeänä minulle.





Beila haki hyvin joka heitolta ja pidensin matkaa vähä vähltä. Beilaa pidän pitkässä liinassa sen takia, koska sillä on tullut paha tapa karata "saaliin" kanssa huitelemaan pitkin rantaa. Näin saan sen ohjattua luokseni.







Nyt sitten jatketaan vesitreenejä mahdollisimman usein. Menemme Beilan ja Lilin kanssa vesityöleirille kesäkuun toisena viikonloppuna. Odotan paljon tuolta leiriltä, saan roppakaupalla uutta tietoa ja oppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti