tiistai 9. heinäkuuta 2019

PÄRNUN NÄYTTELY 6.-7.7.

Perjantaina 5.7. lähdin ajelemaan Riitun kanssa Hyvinkäälle, josta haettiin matkaseuralaiseksi tyttäreni Heini ja hänen valkoinenpaimenkoira Sisu. Hyvinkäältä auton nokka suunnattiin kohti Käpylää, josta kyytiin tuli Alfie, joka on minun osaomistuskoira. Matkamme määränpää oli Pärnu, jossa oli kaksipäiväinen näyttely. Toisen auton kyydissä oli vielä tulossa myöhemmin illalla osaomistuskoira Nana, jonka esittäisin kehässä. Nana ei vaan voinut tulla majapaikkaan, koska sinne oli kolmen koiran rajoitus per huone. Onneksi saatiin järjestettyä Nanalle toinen kyyti ja majoitus.
Laivaan pääsyä odotellessa

Riitu ja Alfie makoilee sohvan alla laivamatkan aikana 

Laivamatka meni erittäin hyvin koirien kanssa. Sitten vaan ajelua kohti Pärnua. Meillä kesti tunti ennenkuin pääsimme Tallinnasta pois. jälkeenpäin kuulimme, että Tallinnassa olisi viikonloppuna laulutapahtuma ja se ruuhkautti liikennettä. Kun siitä pääsimme, sujui matka Pärnuun hyvin ja olimme illalla perillä hotellissa. Vielä piti käydä kaupassa ja koirien kanssa lenkillä, kun olivat olleet koko päivän autossa. Onneksi hotellin läheisyydessä oli iso puisto, jossa oli mukava ulkoiluttaa koiria. 

Yö meni hieman levottomasti muilla paitsi Riitulla. Alfie ja Sisu vuoron perää nousivat ylös katsomaan mitä toinen teki, jos se rauhoittui. Sillä lailla sitten lähes koko yö.  Lauantaina sitten aamusta suunnattiin näyttelypaikalle. Hotellista oli vain noin 10 minuutin ajomatka sinne. Sää oli juuri sopiva näyttelyä ajatellen, oli aurinkoista mutta ei liian kuuma. Kaiken kaikkiaan kehään oli ilmoitettu viisi stabia, muutama uusi tuttavuus meille. 

Lauantain 6.7. tulokset

Tuomari
Refet Hadzic

Urokset
AVO 
MYNKE DURK FAN DE MOAIE HÔVINGEN "ALFIE"  EH

Nartut
VET
DIMKA FENSKE FAN DE MOAIE HÔVINGEN "NANA"  ERI PN2 VET-SERT ROP-VET 


Broholmer
Tuomari
Siret Lpeasaar

Nartut
NUO
GOOD MIND´S WINWIN "RIITU"  ERI

Pitkän näyttelypäivän jälkeen suuntasimme ensin Bondi Beachille, jossa lenkkeilimme hienoissa maisemissa koirien kanssa. Sitten syömään ja takaisin hotellille ja nukkumaan. 


Nyt koirat olivat sen verran väsyneitä, että uni maittoi niillekin. Sunnuntai aamu valkeni sateisena, mutta kun lähdimme ajelemaan kohti näyttelypaikkaa niin aurinko jo paistoi. Uusin haastein lähdimme uuteen päivään. 

Sunnuntai 7.7. tulokset:

Tuomari
Zoia Oleinikova

Urokset
AVO 
MYNKE DURK FAN DE MOAIE HÔVINGEN "ALFIE" ERI SERT CACIB ROP


                           

Nartut
VET
DIMKA FENSKE FAN DE MOAIE HÔVINGEN "NANA" ERI VET-SERT ROP-VET PN1 VSP
 Broholmer
Tuomari
Jasna Matejcic

Nartut
NUO
GOOD MIND`S WINWIN "RIITU" ERI SERT CACIB ROP
Olipas meillä mahtavan hieno näyttelypäivä, todella hienoja tuloksia ja arvosteluja. Tähän kun vielä lisää valkoinenpaimenkoira Sisun tuloksen, joka on vielä jun koira, ja oli silti ROP koira, niin ei voinut paremmin enää mennä. Ryhmäkehässä pyörähti Riitu ja Sisu, mutta kumpikaan ei sijoittunut. Sää muuttui dramaattisesti, kun kehät alkoivat ja loppujen lopuksi vettä satoi oikein kunnolla sekä ukkosti, joten Alfien kanssa en ryhmäkehään enää mennyt. 

Kotimatkalla laivalla....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti