tiistai 21. elokuuta 2018

BALTIAN VOITTAJA NÄYTTELY 18.8.2018

Perjantaina aamusta lähdimme aamutuimaan matkaan kolmen ihmisen ja 5 koiran porukalla kohti Katajanokan satamaa, josta matkamme jatkui Tallinaan. Mukana olivat Routakummun kennelistä Lumo ja Edi sekä meiltä Myy, Alfie sekä broholmerpentu Riitu. Olimme varanneet jo hyvissä ajoin talon Luigista, Villa Riverin. Tallinan satamasta lähdimme ajamaan suoraan kohti majapaikkaa. Liikenne sujui muutoin hyvin, mutta useat tietyöt aiheuttivat harmaita hiuksia. Pariin kertaan ajoimme kiertotien kautta, mutta mitään suurempaa ei tapahtunut. Olimme perillä majapaikassa iltapäivällä ja paikka kyllä ylitti kaikki odotukset. Mukavan kokoinen talo, jossa oli meille laitettu sauna jo läpiämään. Pihalla grillipaikka, ja iso piha joka oli periaatteessa aidattu. Myy ja Alfie & Edi ja Lumo matkustivat auton omassa häkissa, Riitulle oli laitettu näyttelyhäkki näiden taaksePerjantai loppupäivän ohjelmaan sisältyi kaupassa käyntiä, ruuan laittoa sekä mukavaa yhdessä oloa. Baltian Voittaja näyttely oli vain yksipäiväinen näyttely ja meillä oli kehät lauantaina. 

Lauantaina aamulla pakkasimme koirat ja tavarat kyytiin aamupalan jälkeen ja suuntasimme kohti näyttelypaikkaa. Meillä oli edessä vain noin 20 minuutin ajomatka näyttelupaikkaan. Tosin silläkin kertaa teimme yhden pikku koukkauksen, mutta ehdimme kuitenkin hyvin.

Perillä näyttelypaikalla meitä odottikin yllätys, kun Alfien perhejäseniä oli tullut yllättäen kannustamaan Alfieta kehässä. Lisäksi näyttelyyn oli tullut uros Ruotsista. Menin juttelemaan sen omistajan kanssa ja selvisi, että Nelson on meidän kennelin uroksen jälkeläinen, Hazebad Ballyboys Basso "Basso" on Nelsonin isä.  Nelson oli näyttelyssä PU2, onnea! Hamitti kun en ottanut paikanpäällä kuvaa Nelsonista, mutta tässä muutama kuva kuitenkin jotka sain omistajalta.  
(Kuvat Pia Vanhanen)


Tässä mukana olleiden tulokset:
Tuomari
Kalvo Kriisk


Urokset
JUN

MYNKE DURK FAN DE MOAIE HÔVINGEN "ALFIE"  ERI JUK1 JUNSERT PU3 JUNROP BALTIC JUNIOR WINNER 2018


Nartut
JUN

HAZEBAD ONE DESIRE HILDI "MYY" ERI JUK2 JUNSERT PN2 JUNVSP BALTIC JUNIOR WINNER 2018

Broholmer 
Tuomari
Galina Kalinichenko

Pennut, baby

GOOD MINDS WINWIN "RIITU"  ROP-PENTU KP 


Lisäksi mukana olleet Routakumman Edward "Edi" joka oli ROP-PENTU KP sekä Routakumman Lumoava Anna "Lumo" ERI NUK1 PN1 SERT VSP CACIB BALTIC WINNER -18. Paljon Onnea vielä tätäkin kautta. Kiitos myös matkaseurasta Kirsi ja Liisa, ei kun uusia suunnitelmia kohti!


Lumo, Edi, Myy, Riitu sekä Alfie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti