torstai 21. syyskuuta 2017

PENTUTAPAAMINEN 16.7.


Unnan ja Vendin pentujen toinen pentutapaaminen vietettiin täällä Padasjoella. Unnan pentueesta oli kaikki muut paikalla paitsi Steffi. Vendin pentueesta oli kaikki kolme. Päivämme alkoi lauantaina puolilta päivin Taruksen maastossa verijäljellä. Ensin kävimme teoriassa läpi verijäljen tekemisen ja ajon ja sen jälkeen maastouduimme metsään pareittain tekemään jäljet. Jokaiselle pennulle tehtiin oma jälki, joka oli pituudeltaan noin 100-200 m. Hienosti jokainen löysi saaliinsa. 

Toivottavasti tästä tulee pentuomistajille harrastus, jota he voivat harrastaa koiransa kanssa. 

Verijäljen jälkeen meillä oli tarkoitus mennä läheiselle laavulle grillaamaan ja keskustelemaan, mutta se olikin jo varattuna. Siten päätettiin lähteä meidän pihaan, jossa pennut saisivat juosta vapaana ja leikkiä keskenään. 

Ohped Dal Ässä Hurlumhei "Unna" & Enzo Jidmer fan de Moaie Hôvingen "Jidmer" jälkeläiset: 


Hazebad One For All Albin "Chico"

Hazebad One Desire Hildi "Myy"


Hazebad One Life Elise "Rilla"
Hazebad One Love Lydia "Alma"
Unna poikansa Chicon kanssaHazebad Yakarin Silver "Vendi" & Ohped Dal Olipas Opetus "Osku" jälkeläiset:Hazebad Silver Daisy Inez "Arpa"

Hazebad Silver Eega Beeva "Helmeri" 

Hazebad Silver Mini Minnie "Maisa"

Kiitos kaikille mukana olleille ihanasta päivästä. Pennut saivat aktiviteettiä ja sen jälkeen leikki maistui kavereiden kesken. Seuraavaa pentutapaamista odotellessa.........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti