tiistai 18. marraskuuta 2014

PENNUT 7 VIIKKOA

Aika sen kun vain reintää. Pennut ovat käyneet eläinlääkärin tarkastuksessa 6-viikon ikäisenä ja siellä todettiin koko pentue terveeksi. Tämä on aina erittäin jännitävä päivä, vaikka itse näkeekin että pennut ovat voineet hyvin ja ruoka maittanut, niin eihän sitä koskaan tiedä mitä tarkastuksessa löytyy. Mutta onneksi kaikilla oli asiat hyvin ja sain ilmoittaa siitä pentuvaraajille.

Meillä on myös 16 viikon ikäinen kissanpentu Kiara joka touhuaa paljon pentujen kanssa. Viime aikoina kun pentujen leikit ovat muuttuneet aika rajuiksi on kissa parka joskus hätää kärsimässä. Mutta onneksi se on vikkelä jaloistaan ja pääsee pentulaumaa karkuun.

Kiara ja Hazebad Yakarin Starr


Ollaan treenailtu siiven ja linnun kanssa, koska yksi uros menee metsästävään perheeseen. Toinen uroksista onkin osoitanut suurta kiinnostusta riistaa kohtaan.

Hazebad Yakarin Shaan
Tulevia pentuomistajia on käynyt vierailulla Nyt kun pennut ovat päässeet jo ulos päätin viedä ne myös tutustumaan metsään. Sinne matkustimme autolla ja pennut matkustivat takakontissa näyttelyhäkissä.  Koko lauma oli hiljaa matkan ajan ja tietysti oli Ebba myös mukana. Ajattelin, että kun paikka on pennuille uusi, niin varmaan pysyvät hyvin emon lähellä. Mutta mitä vielä kummasti koko lauma hajosi ja pentuja juoksenteli vähän sinne ja tänne. Koska olin yksin tuli hätä, että kohta joku katoaa, joten ei kun pennut takaisin auton kyytiin ja kotiin. Mutta sen verran ehdimme kuitenkin olla, että pennut nukahtivat heti kun nostin ne takaisin auton kyytiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti