torstai 10. lokakuuta 2013

NANA
Kaikki meni meillä nyt sitten ihan päälaelleen. Kun hain Nanan tänne meille odotettua synnytystä varten en sitten enää ollutkaan varma onko se kantava vai ei. Minnan kanssa jo ihmeteltiin aikaisemmin kun Nanan paino ei oikein nouse. Kroppa oli muuttunut ja kaikki muutkin oireet olivat sellaiset kun kantavalla nartulla yleensä on. Joten ei auttanut muu kun tilata aika ultraan ja niinhän minun epäilykseni osoittautui todeksi, eli Nanalle ei ollutkaan pentuja tulossa. 

Oletetun kantoajan puolessa välissä emme vieneet sitä ultraan kun merkit olivat mielestämme niin selvät, että Nana on kantava. Kaikki se syömättömyys sekä se että iloisesta ja ulkona viihtyvästä Nanasta tuli hellyydenkipeä, sisällä viihtyvä joka nukkui paljon. Suuri epäilys minulla tästä syystä on, että siellä on ollut pentuja, mutta on tapahtunut keskenmeno. Mutta tietysti nämä ovat vain omia olettamuksiani, kun emme sitä silloin alussa ultrassa käyttäneet.

Tällaista elämä on ja sanotaan, että kaikella on tarkoituksensa..... eniten minua harmittaa tässä kaikki ihanat pentuvaraajat jotka odottivat innolla Nanan pentua ja nyt ei niitä tulekaan. Jäämme sitten odottamaan Nanan seuraavia juoksuja jolloin astutamme sen uudestaan. Juoksujen odotetaan tulevan keväällä 2014 helmi-huhtikuun paikkeilla. Urosvaihtoehto on vielä avoinna.
2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan näin, että seuraavalla kerralla parempi onni matkassa :)

    VastaaPoista