sunnuntai 30. joulukuuta 2012

ONNEA 1-V HAZEBAD NIJE PENTUE

Neelan ja Rufuksen pennut täyttivät tänään 1 vuoden. Juurihan ne olivat pikkuisia karvapalleroita jotka meiltä lähti uusiin koteihinsa. Ja kesällä vietettiin pentutapaamista joihin kaikki pääsivät tulemaan.

Vuoteen on mahtunut varmasti paljon kunkin kohdalla. Pyysin koirien omistajilta kuulumisia kuvan kera ja tässä on kolmen neljän jälkeläisen kuulumiset. Kun saan Riinastakin niin täydennän sen tähän sitten.

 HAZEBAD NIJE ROMER "BATE"
Bate

Bate

Bate on kiltti, fiksu ja lämminsydäminen koira, joka rakastaa puuhailla lasten kanssa. Vieraita ihmisiä kohtaan ja uusissa tilanteissa Bate on ujo ja varauskellinen, mutta kaikki vastaantulevat koirat ovat potentiaalisia leikkikavereita. Ja onhan kaikki pentujen koiruudet pitänyt testata.

Virpi, Anssi, Vilma, Veeti ja Bate


HAZEBAD NIJE RJUTH "ALORA"

Alora

Alora

Vuoden aikana Alora on tehnyt hyvää työtä kasvamisen kanssa. Meidän pikku-Pallusta on nimittäin kasvanut  nätti neiti. Luenteeltaan Alora on samanlainen ujohko kuin se on ollut ihan pennusta asti. Alora osaa olla todellaystävällinen  kaikille niille, jotka ovat kerran sen luottamuksen voittaneet, mutta uudet tuttavavuudet se ottaa vastaan hyvin varauksellisesti. 
Olin vuosi sitten sitä vielä vakuuttunut että Alora on Alora eikä muuksi muutu, mutta Alora on myös Allu, Nallu, Allura, Pallura, Pallu, Altsu, Allukka, Pallukka Pallero....

Anu, Jere ja Alora


HAZEBAD NIJE RENNE "TUPSU"


Tupsu

Tupsu
Tuspu on varsinainen pusupoika ja hurmuri. Sen luonne on rasittavan rakastettava, mutta tottelevainen kun sitä vähiten odottaa.  Tupsun kanssa on kokeiltu näyttelyitä, tokoa ja ensi vuonna vielä agilityä, mutta näyttää siltä että nenän käyttöön iittyvää puuhaan tullaan harrastamaan säännöllisemmin. Metsälle päästään vielä toivon mukaan jossain vaiheessa.  Tupsu onkin jo seissyt hienosti sorsaparvea parin metrin päästä ja noutanut kuolleen sorsan järven rannasta. Tupsusta tulee varmaan isona pullasorsan metsästäjä. 

Elina, Mika ja Tupsuhupsunen


HAZEBAD NIJE REMKE "CIPSI"

Liina lähetti terveiset ja kertoi, että Cipsille vietettiin 1- vuotis kaverisynntärit jotka olivat kivat,  mukana oli myös naapurin koirakaveri Vili.
Cipsi on myös Liinan mielestä komea miehen alku

Liina ja Cipsi perheineen


HAZEBAD NIJE RIINA "RIINA" 


PALJON ONNEA NIJE PENTUEEN SYNTYMÄPÄIVÄNÄ TOIVOTTAVAT ÄITI NEELA JA ISÄ RUFUS, SEKÄ KENNELIMME MUU VÄKI.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti