lauantai 7. heinäkuuta 2012

KARJAA KV 7.7.

Aamulla lähdin kotoa ajamaan aamuvarhaisella kohti Karjaata mukana Rufus ja Vilja. Aurinko paistoi ja oli ihana lämmin kesäinen aamu. Jennin hainTikkurilasta ja jatkoimme matkaa perille. Lohjan jälkeen alkoi taivaalla olemaan jo pilviä ja tiputteli muutama pisara vettä. Karjaalle saavuttuamme vettä satoikin sitten jo ihan kunnolla. Molemmat olimme varautuneet vain kauniiseen kesäpäivään ja varusteet sen mukaan. 


Perillä laitoimme pian sateessa teltan pystyyn. Kyllä teltta on osoittautunut tosi tarpeelliseksi. Aurinkoisella säällä se antaa varjoa sekä koirille että meille ja sateella saamme suojaa. Ja sitten lähdimme etsimään kauppaa josta saisimme ostettua kertakäyttöiset sadetakit ja minä ostin myös hupparin.


Sade taukosi onneksi kehän aikana, mutta alkoi myöhemmin uudestan. Kun Rufus ja Vilja oli isossa kehässä sade taas onneksi taukosi. Aurinko ei meille koko päivänä kunnolla näyttäytynyt ja mukaan otettu aurinkorasva oli ihan turha.


Tuloksia Karjaalta:


Tuomari
Poduschka-Aigner Phyllis, Republik Österreich


Urokset
JUN
HAEBAD FLYING DUTCH KIRAN "RUFUS"  ERI SA SERT ROP


Nartut
JUN
HAEBAD FLYING DUTCH ELIORA "EBBA" ERI SA SERT PN2Bracco Italiano


Tuomari
Poduschka-Aigner Phyllis, Rupublik Österreich


Nartut
AVO
HEINÄARON ANIMA MIA "VILJA"  ERI SA CACIB ROP RYP2


PALJON ONNEA EBBA JA PERHE TODELLA HIENOSTA ARVOSTELUSTA JA TULOKSESTA, KIITOS MYÖS NÄYTTELYSEURASTA!


Tämä oli sitten Jennin ja Viljan toistaiseksi viimeinen näyttely Jennin noin 4 kuukauden matkan takia. Yhdessä he ovat sitten vasta Voittajassa :-) Mutta Vilja kyllä pyörähtelee kehässä, aina kun vain siihen on mahdollisuus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti