sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viivi ja Cira
Hämomi`s Caledonia Of Emil "Cira"

Kävimme tänään katsomassa Raumalla sijoitusnarttuamme Ciraa ja hänen kaverinaan olevaa Neelan ensimmäisestä pentueesta olevaa Viiviä. Cira on syntynyt tammikuun alussa Ruotisssa Häromin kennelissä.


Rufus ja Viivi tutustuu :-)
Cira on sopeutunut hyvin uuteen perheeseensä ja on erittäin reipas ja eläväinen pentu. Viivi on välillä vähän ihemissään koko ajan itsessään roikkuvasta pennusta. Ciralla menee välillä niin lujaa, että emäntä joutuu ottaamaan sen lempeään syliinsä,  jotta toinen malttaisi rauhoittua ja nukkua. Iltaisin sen on päästävä emännän kainaloon vähäksi aikaa ennen yöunille menoa. Yöksi Cira  käpertyy Viivin viereen yhteiseen petiin. Hauskoja omia tapoja itse kullakikin

Cira


Raumalla oli jo lumeton maa ja päivä oli aurinkoinen. Kyllä oli keljua katella omaa lumista ja märkää pihaa....nyt vain odotellaan loppujen lumien sulamista ja pihan kuivumista. Kesällä Cira tulee sitten tutustumaan paremmin laumaamme ja meihin. Sitä ennen tapaamme toivottavasti Ciran ensimmäisessä näyttelyssä.


Viivi rakastaa pallon, frisbeen ja tarpeen mukaan keppien hakua!


 Tässä kuvassa Viivi on niin Neelan näköinen, että en varmaan itsekään erottaisi jos en tietäisi kumpi on :-) Vaikka muuten kropaltaan Viivi ei ole emänsä mallinen ollenkaan.

Pikku Cira lepäilee !


Kiitos Saija ja Juha mukavasta sunnuntai päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti