lauantai 3. maaliskuuta 2012

HÄROMI´S CALEDONIA OF EMIL "CIRA"

Cira


Häromis Caledonia of Emil "Cira" sekä veljensä Häromi´s Cross Trade of Emil "Noppe" saapuivat Suomeen lauantaina.
Viime syksyn aikana iskostui mieleeni, että voisin vielä tuoda nartun ulkomailta jos vain löytäisin sopivan sijoituskodin. Mitenkään aktiivisesti en mitään etsinyt, ajattelin vain että jos eteen tulee joku sopiva pentu, niin voisin sellaisen tuodakin.

Cira ja Noppe

Sittemmin olin yhteyksissä Häromi´s kennelin Margaretaan ja kyselin heidän pentusuunnitelmistaan. Ja sieltähän se sitten innostus löytyi. Tässä vaiheessa en vielä, puhunut Magganille mitään vaan jäin miettimään sijoituskotia. Mutta asioilla on tapana järjestyä, ja sijoituskoti löytyi Saijan ja Juhan luota, heillä on Viivi narttu Neelan ensimmäisestä pentueesta.

Kun sijoituskoti löytyi olin uudelleen yhteydessä Magganiin ja myötävä vastaushan sieltä tuli pentukyselyyn.  Näin jäimme odottamaan ensinnäkin tieto syntyykö narttuja ja kun pennut sitten 7.1. syntyivät tiesimme, että yksi narttupentu on tulossa meille Suomeen. Ja niinhän siinä kävi, että myös yksi urospentu tuli myös. Juha haki pennut lentokoneella ja olimme heitä vastassa lentokentällä. Pitihän pikku neiti nähdä, ennenkuin suuntasivat matkansa kohti Raumaa.

Noppe ja Cira

Cira
 Molemmat pennut olivat erittäin reippaita lentokentällä, eivätkä välittäneet äänistä tai hälinästä mitään. Juha kertoi, että lento oli mennyt Göteborgista Helsinkiin  hienosti.


Kiitos paljon Juhalle pentujen noudosta :-) Ja tiedänhän mitä että Juha teki sen enemmän kuin mielellään! 
NoppeEi kommentteja:

Lähetä kommentti