perjantai 11. marraskuuta 2011

VILJAMIIIII


Vilja tuli meille vähän "lomailemaan" ja todellakin se on nauttinut toisten koirien seurasta ja vapaana pihalla juoksemisesta. Välillä mennään sisälle jossa otetaan nokoset, mutta sitten taas uudella energialla pihalla touhuamaan toisten kanssa sekä kuoppia kaivamaan. Vilja, Rufus ja Beila ovat paljon keskenään pihalla muut eivät ihan viitsi noiden junioreiden touhuihin lähteä. Niistä on sittenkin mukavampaa maata sohvalla nauttimassa. Vielä nyt marraskuun alussa kävivät Vilja, Luna ja Beila lammessa uimassa. Veden kylmyys ei tuntunut niitä ollenkaan haittaavan, vaan olivat innoissaan kun taas pääsi veteen tauon jälkeen. 
Nyt odotellaan jo pikku hiljaa lumen tuloa vaikka en sitä niin hirveästi kaipaakaan. Olisi hieman helpompaa lauman kanssa, kun ei tarvitsisi joka kerta ulkoa tultaessa mennä suihkun kautta.

Rufus ja Vilja

Yitin kovasti saada kuvaa vain Viljasta, mutta yksi stabilainen oli toista mieltä eikä suostunut tulemaan pois ja aina kun paikkaa vaihdettiin tunki se itsensä mukaan, joten ei sitten :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti