lauantai 16. huhtikuuta 2011

RUFUS JA TUISKU SEKÄ KAAPO

Veljekset Tuisku ja Rufus


Perjantaina lähdin Rufuksen kanssa ajelemaan kohti Tervakoskea jossa asustaa serkkuni. Heillä on mäyräkoira Kaapo ja ajatuksena oli tutustuttaa Rufus myös muihin kuin oman lauman koiriin.


Kyllä Rufus ensin vähän ihmetteli, että mikä kummajainen Kaapo on mutta sitten leikki alkoi sujumaan ja sujumaan..... Kaapo hyppi Rufuksen selkään lähes koko ajan ja sittenhän rupesi tuo meidänkin poika moista harrastamaan. Eli sellaista "leikkiä" heillä, muta totta kai välillä leikittiin ihan kunnolla ja juostiin ympäri rivitalon pihaa.  Mukavahan se  oli kun Rufus sai tavata toisia koiria. Samalla tuli harjoiteltua myös autoilua joka sujuu ihan hyvi jo. Vielä ei Rufus ole takakontissa vaan edessä sylissä, koska olemme matkustelleet ainoastaan Rufus mukana. Piakkoin sitten opetellaan olemaan myös takakontissa muiden koirien kanssa.
 
Kaapo ja Rufus

Sen jälkeen ajoin kotiin Tervakoskelta Hämeenlinnan kautta ja siellähän asustaa velipoika Tuisku. Joten piipahdimme myös Tuiska ja perhettä tapaamaan. Oli todella ihana nähdä Tuisku joka oli tietysti kasvanut ja saanut paljon lisää pilkkuja. Pojat ovat lähestulkoon saman kokoisia, Tuisku hieman vankempi ja kuono oli eri mallinen kuin Rufuksella. Tuiskun omistajat kertoivat heillä menevän hyvin pojan kanssa ja Tuisku on heille jo tärkeä perheenjäsen. Rufus oli pikkaisen väsynyt näin monesta koiratapaamisesta samana päivänä ja kotimatkan se nukkui sikeästi. Kotiin tullessa muu lauma otti Rufuksen vastaan nuuhkimalla sen läpikotaisin, että missä se oli mahtanut olla.Rufus ja TuiskuRufus on ilmoitettu nyt Kanta-Hämeen kanakoirakerhon toko kurssille, joka alkaa ensi viikolla teoriakoulutuksella. Sen jälkeen kesäkuun alkuun asti käymme tokotreeneissä Hämeenlinnassa. Pienenä se on vaan aloitettava:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti