tiistai 9. marraskuuta 2010

SIRUN JUOKSUT ALKOI!

Sain Minnalta iloisen uutisen, että Sirun juoksut alkoivat tänään. Nyt sitten alkaa meidän pentuodotus. Siru menee ensimmäiseen progesteronitestiin tiistaina 16.11. ja siitä sitten tiedämme milloin on mahdollisesti seuraava testi. Luultavammin siemennys tapahtuu päivien 19.-22. välisenä aikana.

Laitoin tietysti Hollantiin Bikon isännälle viestiä, että osaavat siellä olla "varuillaan" kun mieltä täältä tulee viestiä, että nyt klinikalle:-) Bikon isäntä vielä soitti minulle illalla, hän on erittäin innoissaan tulevasta tapahtumasta. Keinosiemennys on hänelle ihan uusi asia, mutta on todella innolla mukana.Täytyihän tähän laittaa mukaan fiilistelykuva! Kuvassa on meidän Neelan tämän vuoden tammikuinen pentue. Minna oli silloin mukana harjoittelemassa Sirun synnytystä varten. Ja toivotaan, että muutaman kuukauden kuluttua Siru saa oman pentueen:-)

1 kommentti:

  1. Voi miten jännää! Siru siskolle oma pentue:))ihanaa!! Nyt vaan peukut pystyyn,että kaikki menee hyvin. Me olemme kovasti hengessä mukana jännittämässä tulevaa tapahtumaa.
    Hienoa,että sulhasen omistajat ovat innoissaan tulevasta pentueesta. Ihanat omistajat. Niin sitä pitää.
    Terkuin Kaisa ja Baako veli

    VastaaPoista