perjantai 16. lokakuuta 2009

Siru ja Lili kyläilemässä!


Kawa, Luca, Beila ja Lili

Tänään oli mukava päivä kun Sami tuli tyttöjen Sirun ja Lilin kanssa vierailulle. Hienosti heillä on mennyt ja Lili on osoittautunut erittäin reippaaksi stabityttöseksi. Se menee rohkeasti sekä ihmisten, että eläinten luokse ja kaupungin hälinästä ei välitä mitään. Ja joka kerta kun Lilin näkee niin se on kasvaa venähtänyt, nytkin Samin kanssa totesimme että kuono on alkanut venymään pituutta.

Luca oli pihalla kun Sami tuli ja päästi Sirun ja Lilin sinne. Sitten Lili sai tutustua koko laumaamme, jokaiseen vuorotellen. Kaikki koirat olivat todella kiinnostuneita pikku stabitytöstä ja Lili piti haistella oikein kunnolla. Kawa istui rauhalliseen tapaansa ja seurasi tilannetta. Jos Lili meni liian lähelle se antoi pienen ääninäytteen, että so so, ja silti Lili kiinnosti! Voi vaan kuvitella mitä sen päässä liikkui, varmaan ajatteli että jääköhän toikin taas tänne:-))
Beila olisi halunnut aloittaa Lilin kanssa oikein kunnon leikit, mutta Lili halusi tutustua ympäristöön ja laumaan. Sekös Beilaa harmitti kun sillä olisi ollut niin leikit mielessä. Siirryimme sitten sisälle ja koirat rauhoittuivat ja rupesivat makoilemaan kuka missäkin.


Kawa, Beila ja Lili


Siru


Beila ja Lili


Lili ja Beila

On todella ilo seurata niin reipasta stabityttöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti