tiistai 4. elokuuta 2015

IISALMI KV 1.8.

Päätimme, että tänä kesänä ei lähdetä ulkomaille näyttelyreissuille, Aloin sitten katselemaan näyttelyitä ja löysin Iisalmen näyttelyn jossa oli vielä Hollantilainen tuomari stabeilla. Majapaikkakin olisi löydettävä, koska Iisalmeen ei oikein viitsinyt lähteä vaan ajelemaan edestakaisin. Majapaikka löytyi Kiuruvedeltä ja porukka reissuun lisääntyi. Loppujen lopuksi meitä oli lähdössä Minna, Johanna, Kirsi ja minä plus tietysti koirat. Harmittelimme kuitenkin sitä kun stabeille oli tullut tuomarin muutos. Jotenkin sitä vaan arvostaa rodun kotimaan tuomaria.

Matkaan lähdettiin perjantaina Kirsin kanssa ja Minna ja Johanna tulivat samalla autolla. Tapasimme matkalla ja yhdessä saavuimme perjantaina iltapäivällä majapaikkaan Kiuruvedellä. Tavaroiden purkaminen autosta, koirien lenkittäminen sekä vaan oleilua mukavassa seurassa. Lauantaina oli sitten näyttelyyn lähtö aamusta, koska stabien kehä oli noin 11 aikaan. Aamulla herätessämme satoi vettä ja taivas oli harmaana, joten mukaan oli pakattava lähinnä sadevarusteita. Onneksi sää selkeni Iisalmen päästyä ja sateeseen tuli tauko ja aurinkokin näyttäytyi ja lämmitti. 

Meidän porukan tulokset:

Tuomari
Monika Blaha, Itävalta

Urokset
AVO

HAZEBAD FLYING DUTCH KIRAN "RUFUS" ERI AVK1 PU1 SA ROP CACIB


Nartut
JUN

OHPED DAL ÄSSÄ HURLUMHEI "UNNA" ERI JUK1 PN1 SERT SA VSP 
AVO

DIMKA FENSKE FAN DE MOAIE HÔVINGEN "NANA" ERI AVK1
HAZEBAD JAPKE NEANKE "BAMI" EH AVK2 
HAZEBAD LOLLYPOP BEAU "SIRU" EH AVK3
MILOMISS HALLOWEN PUMPKIN "BANGA" H

Kuvia näyttelystä

Tunnelmaa....
Odottelua....


Poika ja äiti, Rufus ja Siru


Pitkä päivä ohi ja nyt syömään
Nana 
Sekä kuvia majapaikasta

Korvien siistimistä

Banga

Banga ottaa rennosti


Siru

Bami


Nana

Unna

Unna

Rufus

Rufus


Kiitos kaikille matkaseuralaisille, oli todella mukava ja rentouttava reissu ja naurua riitti. Maailamaa tuli taas parannettua ja koirista puhuttua. 

Kotimatkalla kävimme Kirsin kanssa katsomassa Bamin toisesta pentueesta nyt pian 5 kuukautista Dinoa joka hurmasi meidät molemmat. 


Hazebad Hillock Bungo  "Dino"

Dino

Dino ja Bami, kohta äitinsä korkuinen poika

Voi näitä ihanuuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti