tiistai 22. toukokuuta 2012

VILJA MAAILMAN VOITTAJA NÄYTTELYSSÄ SALZBURGISSA

Päätös ilmoitaa Vilja Salzburgin Maailman Voittaja -12 näyttelyyn tuli ihan viime tipassa juuri ennen näyttelyilmoitusten päättymista. Keskustelin Viljan kasvattajan kanssa ja hän sanoi, että oli ajattellut että voisi ottaa vaikka Viljan mukaan matkalle :-) Eipä tarvinnut kauan miettiä, soitto Jennille mitä mieltä hän oli ja tietysti Jennille se kävi. Kenenkä muun mukaan Viljan antaisi kuin sen oman kasvattajan, kun ei kerran itse matkaan päästy lähtemään.


Kyllä me kotona perjantaina ja lauantaina jännitettiin miten Viljalla on mahtanut mennä. Ja hienostihan tytöllä meni kun tulee kotiin Maailman Voittaja titteleiden kanssa!!!


Perjantai 18.5. 
Tuomari Mania Andrezej, Pol


HEINÄARON ANIMA MIA "VILJA"  WW-12


Lauantai 19.5.
Tuomari Senashenko Ekaterina, Rus


HEINÄARON ANIMA MIA 
WCW-12


Vilja oli myös sunnuntaina kehässä Junior Handlerissa semifinaalissa, jossa tuli sija 6.
Tässä kuvassa Vilja on jo matkalla kotiin päin Ruotsin laivalla! Tyytyväinen ilme toisella ja toivottavasti on yhtä tyytyväinen kun maailmanmatkaaja pääsee kotiin ja oman lauman luokse. Koska Vilja on elänyt suurimman osan ajastaan vain stabien kanssa, niin sille stabit ovat olleet aina tärkeitä. Omaa rotuaan se on hieman "karsastanut" mutta nyt reissussa se sai tutustua myös oman rotusta edustajiin ja jo muutaman päivän päästä oli ottanut ne omikseen. Meidän hieno reissaajatyttö.Kiitos paljon kasvattajalle Teija Kuusistolle Viljan mukaan ottamisesta ja paljon Onnea myös muille Heinäaron kennelin koirille jotka myös erittäin hyvin sijoittuivat näyttelyssä.

2 kommenttia:

 1. Onnea Viljan hienosta menestyksestä Itävallassa!

  t. Aila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava menestys Viljamilla :D Onnea Jenni ja Anne, sekä tietenkin kasvattajalle isot onnittelut!
   T. Minna

   Poista