torstai 30. joulukuuta 2010

SIRU ON KANTAVANA!

Nyt on sitten aika julkaista, että kyllä se Siru kantava on. Ultrassa emme ole koskaan narttujamme käyttäneet. Voihan olla, että senkin vielä joskus teemme mutta nyt ei kuitenkaan. Synnytys sitten paljastaa pentumäärän:-)
Näin Sirun edellisen kerran viikon 49 viikonloppuna, ja jo silloin olin sitä mieltä, että se on kantava. Sen jälkeen olen saanut Minnalta viestejä Sirusta joka on vain vahvistanut asiaa. Mutta tänään oli tosi mukava kun Sami, Ada, Mila ja koirat poikkesivat meillä ja sain nähdä Sirun ja tietysti pikku Nanankin. Välihuomautksena, että ei se Nana enää niin pikkuinen ole, tyttönen on kasvanut ihan hurjaa vauhtia.
Ei minun tarvinnut nyt kuin vilkaista Sirua, niin sen näki jo heti, että massu on alkanut jo kasvamaan. Sirun lähtöpaino silloin keinosiemnnys päivänä oli 20 kg. 22.12. jolloin oli kulunut 30 pv painoa oli 22 kg ja nyt tänään 30.12. jolloin on kulunut 38 pv on paino 22,3 kg. Sirulla on ollut ruokahaluttomuutta sekä oksentelua. Toivottavasti nyt  alkaisi ruoka maittamaan paremmin, kun pennutkin alkavat kuluttamaan enemmän.
Sirulla on sitten 21.1. 60 päivää täynnä, katsotaan sitten mihin synnytys ajoittuu! Meillä muut nartut ovat synnyttäneet välillä 58 - 62 pv jotka on keinosiemennetty.

Tässä Siru on kesällä näyttelyssä, vähän vertauskuvaa kroppaan!


Kuvat otettu 20.12.10

Kuva otettu 22.12.10Siru 30.12.10  -  38 pv.

2 kommenttia:

  1. Mahtavia Uuden vuoden uutisia,nyt on jännät ajat Minnan perheellä!Hyvä että hedelmöitys on onnistunut kaikkien alkumutkien jälkeen..
    Seuraamme mielenkiinnolla Sirun odotusta täällä pohjoisessa!
    Hyvää Uutta Vuotta kaikille,t.Tarja ja pikku-Neela perh.

    VastaaPoista
  2. Kyllä täällä ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Ja jännitäviä aikoja eletään pikapuoliin:-)

    VastaaPoista