maanantai 20. heinäkuuta 2009

Stabimaista puuhaa pihamaalla!

Järkytys oli aika moinen kun menin pihalle, meidän pikku Beilanen oli urakoinut siellä oikein olan takaa kaivaen kunnon "ojan" laattojen viereen. Ei sitä voinut taas kun katsoa ja ihmetellä. Ja koirat eivät olleet edes olleet kovin kauaan pihalla keskenään. Kuoppia on kyllä syntynyt pitkin pihaa aika moinen määrä, mutta tämä jo voitti kaikki muut. On se näiden stabien kanssa kun ei meikäläinen voi oppia, että mitään puutarhaa ei kannata tehdä. Aina sitä vaan epätoivoisesti yrittää ja lopputulos on tämä. Kuoppia siellä ja täällä, kasvit kaivetaan juurineen ylös, sehän se vasta on mukavaa puuhaa.


Luca ja Neela seuraavat vierellä ja "sankari" itse on niin tyytyväisenä uuteen aluevaltaukseensa että...

Ja tässä koko urakoitu alue kokonaisuudessaan....

Epätoivoisena mietin miten saisin kyseisen kohdan korjattua. Se piti toteuttaa niin että ei uuttaa kaivusta siihen tulisi. No, eipä auta kun hommata isommat laatat jotka tulevat nurmikon reunaan asti niin että hiekkakaistaletta ei jää näkyviin ollenkaan. Tuo pehmeä hiekka on Beilaa houkuttanut aikaisemminkin rappujen ympäristöstä kaivelemaan. Se kaivaa ja minä peitän ja tukin milloin milläkin:-)
Ihmettelin sitten missä Beila mahtaa olla ja niinhän se löytyi jo uutta kuoppaa kaivamasta, mutta onneksi nyt oli sallitulla alueella. Kyllä tuo kaivaminen on sillä verissä ja täällä on aika vaikea vahtia kun oleilevat pihalla niin paljon.

Kyllä täältä varmasti jotain mielenkiintoista vielä löytyy...

...ihan varmasti, nyt ei saa häiritä kun teen hommia!!!

Löydätkö stabeja=D

MUTTA ON NE VAAN NIIN IHANIA, ETTÄ TÄMÄN KAIKEN KESTÄÄ!

2 kommenttia:

  1. Voi että koirilla on ollut hauskaa, kun ovat saaneet osallistua pihatalkoisiin! Beilalla on ihan samoja mielenkiinnon kohteita kuin Ragnalla. Ragnahan kaivoi jo 7 viikon iässä Hollannissa ainoana pentueesta emännän kukkapenkkejä. Multa vaan pöllys! Ja pentuuen muut (kaikki poikia) katsoi vierestä, että hullu sisko. Kaivaminen kuuluu rodun ominaisuuksiin, sillä onhan niiden tehtävänä ollut tuhota jyrsijöitä pihapiiristä. Olen oppinut katsomaan toiseen suuntaan pihalle, kun on kaiveltu erinäköisä kuoppia. Ei ahista niin paljon....

    VastaaPoista
  2. Niin, meillä myös on kuoppa siellä ja kuoppa täällä mutta onneksi on tilaa missä kaivaa. Saapi nähdä kun syksyllä kasvimaalta otetaan aita pois tuleeko siitä uusi kaivuupaikka. Eihän tarvitse sitten muokata maata, kun tämä stabilauma hoitaa homman:-)

    VastaaPoista